Костур със зеленчуци и лимонов сос

Костур със зеленчуци и лимонов сос Лакомник
Костур със зеленчуци и лимонов сос
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 филета от костур

½ ч.л. сол

2 с.л. зехтин

½ ч.ч. бяло вино

сок от 1 лимон

1 ч.л. масло

2 с.л. магданоз, ситно нарязан

400 г сварена царевица

2 домата, нарязани на ситно

200 г листа от спанак

 

Начин на приготвянe

Намажете рибата със сол и я запържете в 1 с.л. зехтин за около 5 минути от всяка страна. Извадете рибата и я оставете на топло място. В същия тиган прибавете виното и лимоновия сок, като ги оставите за 2 минути при постоянно бъркане на слаб огън. Прибавете магданоза, маслото и рибата.  След около 2-3 минути прибавете царевицата, запържете за 2 минути, добавете доматите и спанака, задушете докато омекнат и сервирайте.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц