Кокосова торта
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Маслото за крема се разбива на пяна и към него се прибавят жълтъците, пудрата захар, кокосовото брашно и се разбиват добре. Сиропът се приготвя от размесените ром, захар и вода. Блатът се разрязва на три пласта. Първият пласт се поръсва с 4 с.л. сироп и се залива с половината от крема. Върху него се слага вторият блат, поръсва се с останалия сироп и крем. Покрива се с третия блат и се намазва с приготвената шоколадова глазура. Тортата се намазва отгоре и отстрани и се поръсва с кокосови стърготини. Оставя се на хладно да стегне глазурата.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп