Кокоски без брашно
Приготвяне
1 час
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбих белтъците с пудрата захар, солта и лимоновия сок. Изсипах стърготините в тази смес и разбърках добре. Намазах с масълце една тава. С ръце взех от кокосовото тесто и с лекичко притискане оформих малки купчини.
Нагорещих фурната до 150 градуса и пекох кокоските на тази температура, докато леко покафеняха по краищата и се стегнаха отгоре. Трябва да се извадят веднага от тавата, защото може би ще се залепят при изстиването в нея.
Кокоските имат вкус на масло. Отгоре са хрупкави, а отвътре са много мекички.
Със здраве да си ги направите и хапнете!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп