Малки, изкушаващи кексчета подходящи всеки празник
Разбиваме яйцата с захарта до побеляване, прибавяме олиото, прясното мляко, ванилията и накрая брашното с бакпулвера. Разбъркваме добре. В намаслени форми с кошнички се сипва по 2 с.л. от готовата смес. Печем за 20 минути в умерена фурна. Приготвяме и крема като разбиваме с миксер мекото масло с пудрата, добавяме ванилията и сметаната. Объркваме добре и отделяме част от крема. В едната част се слага течния шоколад и се разбърква на еднородна смес, другия крем се оставя бял той е за кошничките. Готовите кексчета се декорират с кафявия крем, отгоре се поставят малки яйца от фондан и цветни бонбони. Декоративната тел се увива с панделка и се забива в кексчетата. Отгоре се шприцова белия маслен крем и се поръсва с зелен кокос. В средата поставяме по едно фонданово яйце.