Кашкавалени рулца от шунка
Приготвяне
1 час
Порции
3
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязаният лук се запържва в маслото. Прибавят се нарязаните на едро гъби, сол, черен пипер и се оставя да ври 5 мин. От маслото, брашното и прясното мляко се прави сос бешамел. Към соса се прибавят размитото доматено пюре, гъбите и лука. Върху филийките шунка се слагат филийките кашкавал, отгоре се слага от сместа и се завиват на рулца. Подреждат се в намаслена тавичка, отгоре се изсипва остатъкът от сместа, поръсват се с червен пипер и се слага парченце масло. Пекат се 20 мин.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп