Катък с печени чушки и пиле
Нов и апетитен вариант за любимото мезе
Приготвяне
20 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Към отцеденото мляко се добавя настърганото на ситно сирене. Чушките се режат много на дребно, пилешкото месо се накъсва и се слагат в млякото. Добавят се чушките и счуканите скилидки чесън. Слага се сол и черен пипер на вкус и се разбърква. Поръсва се с копър.
Още по темата
Киселото мляко се слага от предната вечер в тензух да се изцеди. Наследващия ден се отделя от тензуха и се слага в купа. Добавя настърганото на ситно сирене. Чушките...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп