Картофи със зелен фасул
Приготвяне
45 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете почистения зелен фасул, картофите на кръгчета, а чесъна на едро. Намаслете тава и на първи слой сложете от картофите, върху него поръсете с чесън, зелен фасул, отново картофи, чесън и подправете. Разбийте леко сметаната със сол и залейте картофите. Запечете за около 30 минути при 180 градуса. Настържете на едро кашкавала и поръсете ястието 10-15 минути преди готовност. Сервирайте като поръсите с розмарин.
* По време на постите или ако сте вегани, заменете млечните продукти със соеви, които се намират във всеки супер маркет.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп