Картофени крокети с кренвирш

Малко по-различна рецепта за традиционните крокети


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Сварете картофите, пюрирайте ги и ги оставете да изстинат. Посолете, поръсете с брашното и прибавете яйцата.Разбъркайте до хомогенизиране на сместа. Сварете кренвиршите за няколко минути и ги разрежете на две. Направете прорез във всяко парче и сложете по малко лютеница вътре. От картофената смес оформете цилиндрични питки, в които сложете кренвиршите. Оваляйте първо в галета, после в разбитото яйце и после отново в галетата. Пържете до златисто.
По желание може да приготвите сос от майонеза, кисело мляко, чесън и копър.
Приятен апетит
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп