Картофена тортила
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изпържете картофите в мазнината. В същата мазнина изпържете лука и чушката, докато омекнат. Отцедете зеленчуците добре върху кухненска хартия. Разбийте яйцата в купа и подправете със сол и черен пипер, на вкус. Добавете картофите и зеленчуците и объркайте всичко добре. Пържете в тиган с малко мазнина, на среден огън, като омлет. Когато тортилата се захване отдолу, намалете огъня и сложете капак на тигана. След около 10 минути, с помощта на голяма плитка чиния, обърнете тортилата. Пържете още няколко минутки, до готовност.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп