Карамелена пита



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
В кръгла форма за торта сложете 1/2 ч.ч. захар и карамелизирайте. Още докато е горещ карамела наредете на дъното разрязаните на две по дължина кроасани (за да могат да залепнат по дъното на формата) и оставете да изстине карамела. Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар до пълното разтваряне на захарта. Добавете прясното мляко с добавените към него ванилии и внимателно разбъркайте. Изсипете 1/2 от млечната смес върху кроасаните, изчакайте малко да попият и изсипете останала част. Печете на водна баня при 180-200 градуса. След като е готов, извадете от фурната и оставете формата още 15 мин. във водата. След като поизстине обърнете върху тортена форма.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп