Как да си направите домашни бишкоти

Как да си направите домашни бишкоти Лакомник
Как да си направите домашни бишкоти
Автор:Лакомник.бг

Жълтъците се разбиват с 1/3 от захарта. Белтъците се разбиват до сгъстяване и се прибавя останалата захар, като биенето продължава, докато стане на сняг. Готовият белтък се изсипва върху жълтъците и със сито се ръси брашното, като леко се размесва с лъжица от горе на долу и се добавя ванилията. Върху намазнена и поръсена с брашно тава се шприцоват с кръгъл шприц. Поръсват се с пудра захар и се пекат в умерена фурна. Изваждат се от тавата с помощта на нож.

Още по темата
Още по темата
Най-вкусните и лесни рецепти за тирамису
Тирамисуто е един от най-популярните десерта по света днес и наред с пастата, пицата и ризотото има не малка роля в популяризирането на италианската кухня и...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц