Италианска закуска със сладки чушки



Приготвяне
15 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на средна температура. Намажете чушките с масло и ги поставете на решетката като ги обръщате докато кожата потъмнее. Чушките трябва да са изпечени от всички страни. След като са готови сложете чушките в найлонова добричка, завийте ги добре и ги оставете за кратко. След това ги почистете от кожата и семената, разрежете ги наполовина, след което всяка половина нарежете по дължина на 4 парчета. Разгрейте маслото с лимоновия сок. С получената гореща смес залейте чушките, разбъркайте ги и ги оставете да изстинат в хладилника. Поръсете ги със сол и черен пипер и ги сервирайте студени.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп