Икономични кафеени сладки

Здравословен суровоядски десерт за 10 минути


Начин на приготвянe
В пасатор смесете кашуто и овесените ядки, докато станат на брашно. Добавете меда, сиропа и ванилията и пак пасирайте, но не прекалявайте, за да не стане твърде тестено.
Разбъркайте с лъжица сместа, добавяйки кафето. Оформете сместа на топчета с големина на хапки и охладете в хладилника. Може и да замразите и да съхранявате до месец в камерата.
Още по темата

На слаб огън разтопете маслото и горчивия шоколад и леко охладете. В купа разбийте яйцата, захарта и ванилията. Изсипете при шоколадовия микс. На етапи прибавяйте...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп