Изкушението на Шоши



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

10

Начин на приготвянe
Брашното, захарта, какаото и бакпулверът се смесват в купа. Прибавят се майонезата и 200 мл вода. Разбърква се с лъжица, а не с миксер. Намазва се тавичка (размер не по-малко от 25 см в диаметър) с олио и се поръсва с брашно. Изсипва се тестото и се изравнява с лъжица. Пече се 25-30 минути на 180°С, като се проверява за готовност с клечка. Глазурата се разтопява на водна баня. Когато сладкишът се охлади, се намазва с глазурата и отгоре може да се украси по избор – с кокосови стърготини, смлени орехи, захарни пръчици.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп