Зимна супа със свинско



Приготвяне
70 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Свинското месо се нарязва на малки кубчета и се задушава в 2 с.л олио и малко водичка, докато започне да се зачервява след което се долива водата, добавят се нарязаните на кубчета морков и картофи. Когато са почти готови се добавя ориза и се вари до пълна готовност. Пет минути преди да се свали от котлона се добавя зелевия сок. Изчаква се да заври и се отстранява. Добавя се черния пипер и девесила. В 2 с. л олио се запържва брашното, добавя се червения пипер и получената запръжка се изсипва в супата. Връща се отново на котлона и се оставя да ври около 10 минути. Сервира се гореща с препечени филийки хляб.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп