




Тиквичките, чушките и гъбите ги почистете и нарежете на кубчета, като оставите на страна горната част на чушката, изрязана като капак. Готовите зеленчуци запържете в зехтин за около 5 минути, след това ги покрийте с капак и ги задушете за около 10 минути. През това време пригответе соса, като смесите сметаната и маслото в тенджера и ги оставите да кипнат. Прибавете към тях ситно нарязаната мента и подправете със сол, оставете на котлона при умерена температура за се сгъсти соса, при постоянно бъркане. Готовият сос прибавете към задушените зеленчуци и оставете за още 10 минути на огъня. Почистените и нарязани по дължина на филии патладжани запържете в отделен съд до златисто или запечете на грил. Измийте и почистете доматите от семките, като изрежете горната част. Напълнете доматите и тиквичките със сместа от чушките, тиквичките и соса, поръсете със с настъргания кашкавал. Доматите покрийте с шапките от чушките и ги запечете за няколко минути във фурната. Преди сервиране украсете ястието със ситно нарязан магданоз.
