




Загрейте зехтина на средно силен огън и запържете лука докато стане прозрачен. Добавете чесъна и тиквичките и запържете още 2-3 минути. Добавете доматите и оставете докато изври течността като бъркате.
Загрейте фурната на 160 градуса. Смесете брашното, настъргания пармезан, бакпулвера и сол. Сипете и 2 ½ гореща вода и разбърквайте до получаване на гладко тесто.
Оставете за пет минути. После отново размесете с яйцето и зехтина.
Вземете част от тестото и го оформете на топка колко дланта ви. После разплеснете и разточете на блат с дебелина около 1 пръст. Отрежете в кръг като използвате форма или обратната страна на широка чака така че да получите хубав кръг. Притиснете с дъното на по малка чака в средата, така че да получите отстрани ръбче за поставяне на плънката. Направете това с цялото тесто. Печете около 10 минути докато тестото поизсъхне. Поръсете с настърганото сирене и плънката. Печете още около 10 минути или до получаване на златиста коричка.
