Зелена салата с риба тон и сладка царевица
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Накъсайте салатите в подходяща салатиера. Обелете и нарежете краставиците на едри четвъртинки и половинки. Нарежете лука на едро. Прибавете сладката царевица и внимателно разбъркайте салатата, така че да не се нарушава нейната хомогенност. Поръсете със солта. Прибавете рибата тон в средата като внимателно я разпръснете към периферията. Поръсете салатата с изцедения лимон и добавете зехтина, но не разбърквайте. Прибавете маслините нарязани на половинки и яйцата на четвъртинки. Запържете сусама в маслото и поръсете обилно върху рибата тон.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп