Зелена салата по мексикански
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тава, покрита с хартия за печене наредете чипса и го поръсете с настърганото сирене. Запечете го в силна фурна, докато сиренето стане златисто. Сложете чесъна и почистеното авокадо в блендер. Добавете сметаната и разбийте на гладък крем. Подправете с лимоновият сок и овкусете със сол и черен пипер. Накъсайте пилешкото месо на парченца. Нарежете лука на колелца, а чушката на ситно. Сложете всичко в салатиера, полейте с дресинга и разбъркайте. Преди поднасяне разпределете салатата в 4 чинии, сложете от пилешката смес в средата и гарнирайте със запечените тортили.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп