Зелен грах с бекон и яйца
Приготвяне
45 минути
Порции
3
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Лукът и беконът се нарязват на дребно. В средна купа се разбиват яйцата заедно с настъргания пармезан и хлебните трохи. В тиган се запържва беконът до златист цвят. Прибавя се лукът и се разбърква. След 5 минути се добавя замразеният грах. Готви се 5 минути, като периодично се разбърква. Огънят се увеличава на силен. Изсипват се разбитите яйца. Сместа се подправя със сол и черен пипер. Всичко се разбърква и се готви до готовността на яйцата. Зеленият грах с бекон и яйца се консумира топъл.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп