Зелева яхния

Зелева яхния Лакомник
Зелева яхния
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
6
Автор
Йоана Чернарева, Рудозем
Лакомник Необходими продукти

1 1/2 кг прясно зеле
500 г месо (по избор)
500 г картофи
4 средно големи моркова
2 глави лук
универсална подправка
черен пипер
сол
олио/зехтин

Начин на приготвянe

В тенджера слагате олиото и месото, като го запържвате до златисто. След това добавяте нарязаните на шайби моркови и ситно нарязания лук. Трябва да къкри около 10 мин. Добавяте и картофите, нарязани на кубчета, слагате водата и оставяте да се вари до готовност.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц