

Преди 13 г., точно ден след Великден, Иван Звездев и екипът му се събират, за да заснемат първия епизод на "Бон апети". Предаването се казва така до 2009 г., когато на негово място стартира "Кухнята на Звездев". Той е готов след почти денонощие - около 4,00 ч на другата сутрин, макар че тогава предаването било само 10 мин. Но зрителите започнали да изпращат писма, че искат да гледат повече рецепти и от Би Ти Ви решили да го удължат на 30.
В момента Иван Звездев е в Банско, където снощи с екипа отпразнуваха 13 г. в ефира на Би Ти Ви с богато меню приготвено от него. Пиха частна рачийца, както казват в онзи край на домашната ракия, и ядоха ягнешко по хайдушки в тиква. Това е едно от ястията, които Звездев приготвя, за да покаже на зрителите в празничната седмица. Той и екипът му ще заснемат 10 епизода в Банско от 14 до 22 април, като за един вече са му нужни час-два, а не 24 ч.
