Домашни шоколадови сладки (стъпка по стъпка)
Приготвяне
1 час
Порции
10
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесваме какаото, захарта и олиото.
Към тях прибавяме яйцата и ванилията и накрая - брашното, в което предварително сме прибавили бакпулвера.
От изброените продукти измесваме твърдо тесто, което престоява няколко часа в хладилника.
След няколко часа от тестото с ръце оформяме топчета колкото орех.
Овалваме ги в пудра захар и нареждаме в тава, която е предварително покрита с хартия за печене.
Печем в предварително загрята фурна около 10-12 минути. Вадим ги, докато са още меки, и ги оставяме да се охладят.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп