Домашни трюфели на Софи Маринова

Домашни трюфели на Софи Маринова Лакомник
Домашни трюфели на Софи Маринова
Автор:Лакомник

Белтъкът се разбива с пудрата захар. Добавят се ромът, част от орехите, настърганият шоколад , счуканите на прах бисквити (100 г). Всичко се смесва до получаването на еднородна смес, която се разделя на топчета. Във всяко топче се прави вдлъбнатинка, в която се слага пълнеж и се закрива, за да не се вижда. Готовите трюфели се овалват в останалите счукани орехи и настърган шоколад. За пълнежа: смесват се маслото с пудрата захар, настърганите сварени жълтъци и ромът.

Още по темата
Още по темата
Бразилски трюфели
Слагаме кондензираното мляко,кравето масло и какаото в дълбока тенджера с незалепващо покритие и оставяме на умерен котлон, като бъркаме непрекъснато, докато сместа се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц