Домашна торта



Приготвяне
2 часа
Порции

12

Начин на приготвянe
Разбиваме яйцата със захарта. Прибавяме прясното мляко или лимонадата. Отново разбиваме. Прибавяме олиото и бакпулвера и накрая брашното. Разбъркваме хубаво до получаване на хомогенна смес. Разделяме на 3 блата, които печем поотделно в тава, в която има намазнена хартия (за всеки блат - отделна хартия). Печем до бледорозово блатовете. Обръщаме тавата и отделяме хартията. Приготвяме домашен крем. Слагаме млякото да заври. Разбиваме яйцата, захарта, брашното и с непрекъснато бъркане прибавяме към врящото мляко. Накрая слагаме маслото и ванилията. Мажем блатовете с врелия крем и украсяваме по желание. Може да се сиропират блатовете.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп