Домашен хамбургер от свинско

Домашен хамбургер от свинско Лакомник
Домашен хамбургер от свинско
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

750 г свинско месо, смляно

1 кубче месен бульон

1 с.л. лук, наситнен

2 с. л. вода

50 г сирене чедар, настъргано

4 кръгли питки хляб

Начин на приготвянe

Сложете каймата в голяма купа. Натрошете бульона върху каймата, прибавете лука и водата и объркайте добре, докато стане еднородна смес. След това разделете месото на четири части и оформете плоско кюфте.

Загрейте грила на висока температура. Сложете бургерите на грила и ги печете за около 5 минути от всяка страна. Периодично натискайте месото с лопатка, така че да останат плоски. За да направите чийзбургер, поръсете кашкавала върху месото преди да го обърнете за първи път. Сервирайте бургерите, като ги сложите между две хлебчета и гарнитура по избор.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц