Диетични кокосови гофрети

Вкусна закуска, която става за минути в гофретника


Начин на приготвянe
Загрейте гофретика. В голяма купа смесете яйцата, тиквата, меда и ванилията. В малка купа смесете кокосовото брашно, канелата и солта. Смесете влажните със сухите съставки и разбъркайте добре. Ако се налага разбийте с миксер, за да няма бучки. Гответе бързо, защото при престой на въздух косовото брашно бързо сгъстява сместа. Намажете с част от маслото равномерно гофретника и сипете равномерен пласт тесто. Затворете и печете до готовност. Направете същото с останалото тесто.
Сервирайте със сладко, конфитюр, плодове или сметана по избор.
Още по темата

Смесете захарта, брашното и нишестето. Разбъркайте добре и отстранете.
Налейте млякото в тенджера и загрейте на средно силен огън да стане горещо, но да не заври....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп