Диана Любенова приготвя домашна паста

Диана Любенова приготвя домашна паста Лакомник

Водещата си набавя енергия от шоколада

Диана Любенова приготвя домашна паста
Автор:Лакомник

Всяка събота и всяка неделя Диана Любенова буди зрителите на Би Ти Ви с новини от шоубизнеса и звездите на киното. Актрисата от години е омъжена за продуцента Лес Уелдън и се радва на здраво и щастливо семейство.

Като всяка работеща майка, съпруга и водеща на предаване обаче, за Диана е много важно да изглежда перфектно. Тя признава, че полага много усилия за това - редовни тренировки и ограничения в храненето. Не пропуска да опита и всяка нова суперхрана, която се появи на пазара.

Казва, че се чувства добре и когато започне сутринта си с чаша топла вода, в която е изстискан един лимон. Любимата й напитка в останалото време на деня е чаят.

За да има енергия за десетките въпроси рано сутрин в събота и неделя, Диана похапва черен шоколад. Това е едно от малкото изкушения, които си позволява. Другото е нейната истинска страст - френските сирена. Трудно се отказва от парченце от любимата наслада.

Когато сяда на обяд или вечеря, винаги комбинира месо със салата. Напълно си е забранила комбинацията мръвка и картофи или ориз. От време на време похапва и някоя и друга оризова бисквитка. 

Диана признава, че е истинска късметлийка по отношение на половинката си. Защото съпругът й Лес и тя имат напълно еднакви вкусове и отбягват едни и същи храни. Затова водещата лесно готви за семейството си. Но само отбрани неща. В повечето случаи на масата се слага голяма салата. И понякога домакинята се изкушава да добави малко запечено козе сирене например.

Дори и супите в дома на Любенова са направени само от зеленчуци - от броколи, карфиол, лук. Диана обаче не си е забранила напълно въглехидратите. От време на време прави у дома прясна паста. В повечето случаи - от пълнозърнесто брашно. Водещата признава, че не обича подправките и рядко борави с тях, без значение от ястието, което приготвя.

Когато актрисата се връща назад в годините признава, че била запленена от гозбите на своите две баби. На почит били и вкуснотиите на майка й като например ненадминатите пълнени чушки. Любенова признава, че се радва, че е закърмена с две национални кухни. Българската е по майчина линия, и румънска - по бащина. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц