Гъбена супа със салата
Приготвяне
20 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте растителното масло в голям тиган и запържете гъбите на слаб огън докато омекнат, като често се бъркат. Гъбите не трябва да се оставят да почервенеят. Прибавете бульона, добавете доматеното пюре, сол, пипер на вкус. Оставете докато кипне, като ястието през цялото време трябва да се бърка. Покрийте с капак и оставете да ври около 10 минути. Нарежете салатата, като сложите във всяка порция по малко, преди поднасяне. В още горещата супа салатата омеква, но съхранява вкуса си.
Още по темата
Слага се вода да заври с малко сол и подправката за супа. Чушките, морковите и двата вида лук се нарязват на ситно и се слагат във врящата вода. След 20...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп