Гъбена супа с пиле

Вкусна, топла и ароматна гъбена супа


Начин на приготвянe
Пилето се нарязва на порции и се вари в подсолена вода заедно с нарязаните моркови и целина. Щом месото и зеленчуците поомекнат, се прибавят измитите и нарязани гъби. Супата се вари още 20-30 минути и се застройва с разбитите в млякото яйца и брашно. Готовата супа се сервира подправена с лимонов сок, черен пипер и магданоз.
Още по темата

Нарежете на ситно продуктите да кюфтетата, прибавете яйцето, каймата, подправете на вкус и разбъркайте добре. Оставете в хладилника за 10 минути. Нарежете гъбите,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп