Гъбена салата с млечен сос

Супер бърза и невероятно вкусна салата


Начин на приготвянe
Гъбите се измиват и нарязват на ситно. Заливат се с лимоноия сок и се оставят да омекнат. Сиренето се намачква, смесва се със сметаната, оцета, олиото, подправките и ситно нарязания лук. Сместа се изсипва върху гъбите и всичко се разбърква добре. Салатата се сервира добре охладена, върху канапе от маруля или пресен спанак, рукола.
Още по темата

Спаначените листа се измиват добре и се попарват за 1 мин с вряща подсолена вода. Отцеждат се добре в гевгир и се накъсват на едро. Лимоновият сок, зехтина, черния...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп