Гореща пача чорба

Апетитно традиционно предложение за зимните дни


Приготвяне
90 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Измитите субпродукти се заливат със студена вода, слагат се 10 зърна черен пипер, посолява се на вкус и се вари до готовност. Изваждат се и се обезкостяват. На ушите се отстранява и изхвърля хрущялната част. Месото се нарязва на дребни парченца. Бульонът се прецежда, прибавя се към него прясното мляко и се оставя да кипне. Нарязаното месо се връща в кипящия бульон. Поднася се със счукан чесън, оцет, млян черен и лют червен пипер на вкус. По желание пачата може да се застрои и с варена застройка от кисело мляко, яйца и брашно.
Пачата може да се приготви само от свински крачета, без останалите субпродукти.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп