Горещ сос с раци

Горещ сос с раци Лакомник
Горещ сос с раци
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

350 г месо от раци, прясно или консервирано, отцедено

225 г меко сирене, със стайна температура

225 г обезмаслено крем сирене

1 малка глава лук, ситно нарязана

1 с.л. крем от хрян

2 ч.л. сос „Уорчестър”

1/4 ч.л. сос „Табаско”

3 с.л. галета

1/2 ч.л. червен пипер

125 г пълнозърнести или оризови крекери

Начин на приготвянe

Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете съд за печене с 1 чаена лъжичка зехтин. Почистете месото от раците, като отстраните черупките и хрущялите. Разбийте крем сиренето в купа, докато стане гладко. Добавете мекото сирене, лука, хряна и сосовете. Сипете внимателно и месото от раци. Прехвърлете в съда за печене и загладете повърхността с лъжица. Смесете галетата и червения пипер и поръсете равномерно сместа с месото от раци. Печете около 20 минути или докато започне да образува мехури. Сервирайте соса горещ с крекери.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц