Горещ сос с раци
Приготвяне
30 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете съд за печене с 1 чаена лъжичка зехтин. Почистете месото от раците, като отстраните черупките и хрущялите. Разбийте крем сиренето в купа, докато стане гладко. Добавете мекото сирене, лука, хряна и сосовете. Сипете внимателно и месото от раци. Прехвърлете в съда за печене и загладете повърхността с лъжица. Смесете галетата и червения пипер и поръсете равномерно сместа с месото от раци. Печете около 20 минути или докато започне да образува мехури. Сервирайте соса горещ с крекери.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп