Гевречета

Гевречета Лакомник
Гевречета
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
10
Автор
Александра Александрова
Лакомник Необходими продукти

1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.ч. захар
3 яйца
1 ч.л. сода
брашно
олио

Начин на приготвянe

От изброените продукти се замесва меко тесто.

Разточва се на кора с дебелина около 1 см. С помощта на две чаши с различен диаметър се изрязват гевречета, които се пържат в голямо количество загрята мазнина.

Поднасят се топли и поръсени с пудра захар.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц