Венец

Венец Лакомник
Венец
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
8
Автор
Радослава Неделчева, Свищов
Лакомник Необходими продукти

(всичко е на око)
картофи
масло
майонеза
кисели краставички
маслини
колбас
лютеница
пресен лук
кашкавал
2 белтъка от сварени яйца

Начин на приготвянe

Сваряват се обелените картофи, подправят се с масло и черен пипер. Смачкват се и се редят на 4 пласта, разделени с плънка по желание, в случая майонеза, краставички, маслини, колбас (повтаря се 2 пъти) и лютеница с пресен лук по средата.

Отгоре се намазва с майонеза и се поръсва с кашкавал и настърган белтък от 2 яйца.

Да ви е сладко!

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц