




Тестото се реже с водна чаша на кръгчета с диаметър около 5 см. Половината от тях се запазват цели, а другите се перфорират в средата с капачка от шише (около 2 см диаметър). Така се получават равен брой големи, малки кръгчета и пръстени.
Към големите кръгове прилепваме пръстените, така че краищата им да съвпаднат. Печем във фурната според указанията на опаковката на тестото заедно с малките кръгчета, намазани с жълтък. Същевременно задушаваме гъбите в масло със сол, черен пипер и добавяме ситно нарязан магданоз, когато ги свалим от огъня. Сосът се приготвя на тих огън за около 10 минути, като към прясното мляко добавяме бавно брашното (нишестето) и бъркаме енергично, добавяме също подправки на вкус и лимонов сок.
Когато тестото е готово, от слепените кръгове и пръстени са се получили кошнички, а от малките кръгчета - капачета. Пълним кошничките с плънката от гъби и поръсваме с кашкавал. Покриваме с капачетата. Сосът може да се добави заедно с плънката или отделно като заливка.
