Бутерки с домати, сирене и маслини

Чудесна закуска или предястие


Приготвяне
40 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 200C. Покрийте голяма тава с хартия за печене, отгоре разточете бутер тестото и го разрежете на кавадрати или правоъгълници. Отдалечете солените тартове и използвайте остър нож, за да направите рамка на 1 см от края на всеки тарт. Разпределете пестото по равно върху тартовете от бутер тесто и ги намажете. Отгоре разпределете доматите, сиренето и маслините. Поръсете с останалия риган и черен пипер. Печете около 25 минути до златисто. Сервирайте ги топли.
Още по темата

Оставете бутер тестото да се размрази както е описано на опаковката. Когато го разстелите върху масата, без да го намазвате сложете плънката - парченца моцарела,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп