Богато руло

Апетитна комбинация от пилешко, гъби и кашкавал


Приготвяне
50 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Начукайте месото от двете страни. Смесете половината от горчицата и сметаната, намажете месото и оставете да се маринова. Нарежете гъбите и ги запържете с наситнения лук за 5 минути. Нарежете шунката на сламки, добавете към лука, прибавете настъргания кашкавал, нарязания зелен лук, подправките и разбъркайте. Сложете върху всяка пържола от получената смес, прибавете сос песто върху продуктите, поръсете с пармезан и сложете в намаслена тава. Намажете рулата с останалата горчица и сметана и запечете за 30 минути на умерена фурна.
Още по темата

Загрейте фурната до 200 градуса. Тиквичките и патладжаните нарежете на тънки филии, по дължина на зеленчука. Каперсите нарежете на дребно. Доматите също нарежете на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп