




Първо се приготвя кремът, като се смесят всички продукти и се загрее сместа, докато се разтопи шоколадът. Прибира се в хладилника поне за 4 часа, след което се разбива с миксер.
В купа се смесват брашното, какаото и содата. В друга купа се разбиват с миксер за 3-4 минути мекото масло и захарта. Постепенно се добавя от брашнената смес, докато се замеси тесто. Слага се в торбичка и се прибира в хладилника за час - час и половина.
Охладеното тесто се разточва на лист с дебелина около 3-4 мм и се изрязват кръгли бисквитки, които се взимат внимателно с нож и се нареждат в тава, покрита с хартия за печене, като се оставя малко разстояние между тях.
Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна 14-15 минути. Оставят се да се охладят и се слепят две по две, като се слага по 1 ч.л. от крема между бисквитките.
