Бисквитено руло с мармалад

Невероятно вкусно и икономично бисквитено руло


Приготвяне
60 мин
Порции

8

Начин на приготвянe
Бисквитите се стриват или смилат и се разбъркват с млякото. Маслото се разбива с пудрата захар и ванилията, докато стане пухкав крем. Смесват се бисквитите и кремът, прибавят се орехите и сместа се разбърква много добре. Изсипва се върху алуминиево фолио във форма на правоъгълник, разстила се равномерно и се намазва с мармалад. С помощта на фолиото се завива на руло и се слага в хладилник за 1-2 часа.
Още по темата

Всички посочени продукти се объркват и сместа се разстила като правоъгълен блат върху фолио или пергаментова хартия. Блатът се намазва със 100 г краве масло, разбити с...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп