Бисквитен сладкиш с извара и шоколад

Невероятно вкусен и лесен сладкиш


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Бисквитите се смилат и се размесват с разтопено масло, захар и канела. С получената смес се покрива предварително намасленото дъно на форма за торта. В купа се размесват извара, кисело мляко, захар, кафе и разбитите яйца. Шоколадът се разтопява с 2 с.л. сметана и се прибавя в купата със сместа. Добавят се ванилия и сол. Сметаната се разбива и също се поставя в купата. Смесват се добре. Пълнежът се разпределя върху блата. Кейкът се пече 40-45 минути в предварително загрята фурна при температура 180 С. Сервира се добре охладен.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп