Бирен бюрек



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

6

Начин на приготвянe
Нарежете лука на ситно и го запържете с каймата. Пържи се докато се изпари водата. Добавете подправките и оставете малко да изстине. Яйцата разбийте и добавете бирата и 1/2 ч.л. сол. В намаслена тавичка сложете една кора, полейте с няколко лъжици от бирата и яйцата. След това сложете и 2 лъжици от каймата. И така докато свършат корите и плънката. Преди последната кора нарежете кренвирша на колелца и го наредете върху кората. Сложете последната кора и нарежете бюрека. Залейте го с остатъка от бирата и яйцата. Пече се около 35 мин. на загрята на 180 градуса фурна.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп