Бионсе е бедствие в кухнята

Бионсе е бедствие в кухнята Лакомник

Лична готвачка храни семейството на звездата

Бионсе е бедствие в кухнята
Автор:Лакомник

Въпреки че е голям чревоугодник, звездата на поп музиката Бионсе Ноулс изобщо не умее да готви. Певицата признава, че дори не може да стопанисва кухнята си и не знае как работят уредите в нея.

„Аз съм истинско бедствие в тази част от къщата и за това по-често дори не припарвам до там. Най-много да отида да съобщя какво да бъде менюто на готвачката”, казва звездата. Тя наела кулинарка, която да обслужва дома й след няколко неуспешни опита да сготви.

„Бях царица на рум сървиса, но когато се омъжих, реших да сготвя нещо. Не се получи и повече няма да пробвам”, казва певицата. Певицата е съпруга на рапъра Джей Зи и двамата се радват на щастливо съжителство и дъщеричка Блу Айви. Бионсе се радва, че и той като нея обича да си похапва и избягва диетите. Ето какво е менюто, с което често се глези най-богатото семейство в шоубизнеса, приготвено от личната им готвачка.

 

Пълнени печурки с моцарела

 

Продукти

1/2 кг печурки

250 г сирене моцарела

1 яйце

4-5 скилидки чесън

1 морков

магданоз

черен пипер и сол на вкус

 

Приготвяне

Отстранете пънчетата на почистените гъби и след това ги издълбайте отвътре. Пресовайте чесъна, настържете на ситно моркова и нарежете на ситно магданоза.

След това ги смесете със сиренето, яйцето и подправките и бъркайте до получаване на еднородна смес. Напълнете със сместа всяка гъбка. Подредете ги в намазнена тавичка и печете на 180 градуса до получаване на лек загар.

 

Риба в джинджифилов сос

 

Продукти

500 г бяла риба

1 глава лук

1 червена чушка

1 стрък джинджифил

олио

2 супени лъжици соев сос

черен пипер

50 мл вино

150 мл зеленчуков бульон

Приготвяне

Измийте рибата много добре. От двете страни направете по 3 надлъжни разреза. В тенджера загрейте олио и изпържете рибата до златисто, като много внимателно я обръщате, за да не се раздроби. Извадете готовата риба. В мазнината сложете да се изпържат нарязаните на пръчици лук, чушка и джинджифил. Залейте с виното, соевия сос и бульона. Подправете със сол и черен пипер. Върнете рибата в соса и оставете да се вари около 5 минути, докато сосът се сгъсти.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц