Баница с пиле и извара
Приготвяне
45 минути
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Свареното месо се обезкостява и се нарязва на много ситно. Смесва се с изварата, магданоза, черен пипер и сол. Пресният лук се задушава с маслото и малко вода, слагат се и нарязаните гъби и те се задушават, докато се изпари водата. Смесват се месото и гъбите.
Половината от корите се слагат в намаслена тава и се запичат до порозовяване. Изваждат се и се покриват с плънката. Отгоре се подреждат останалите кори, заливат се с разбитите яйца в прясното мляко и баницата се пече в умерена фурна около 20 мин.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп