
Фино изкушение за вашите сетива




Разбъркайте пудинга на прах със захарта в малко от млякото. Останалото мляко сложете да се вари и щом кипне, прибавете вътре пудинга.
Варете при непрекъснато разбъркване в продължение на няколко минути, докато се сгъсти пудингът. Дръпнете го от огъня и прибавете в още горещия крем нарязаното масло. Разбъркайте, докато маслото се поеме и разтопи напълно. След това добавете заквасената сметана и разбъркайте отново добре. После добавете бисквитите, натрошени на парчета (направо на ръка), и всичко заедно объркайте добре с дървена лъжица.
В средно голяма тава, покрита с тънък слой масло, изсипете половината от сместа. Върху нея подредете бананите, разрязани надлъжно, един до друг. Покрийте с на останалата част от сместа и оставете сладкиша да се охлади и стегне.
Украсете готовия сладкиш с разбита сметана и нарежете на парчета с размер по желание.
