Апетитно чесново хлебче
Приготвяне
45 минути
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Хлябът се нарязва на филии по дължина и ширина, като основата остава цяла. Поставя се хлябът във фолио (до половината) и в тавичка. Между получените кубчета се слага нарязаният салам и кашкавал, като се редуват. Скълцаният чесън се разбърква с олиото и подправките и се ръси навсякъде върху хляба. Пече се на 180 градуса около 20-30 мин, или до зачервяване.
Това е една чудесна рецепта за оползотворяване на останали по малко колбас, сирене, кашкавал и т.н. Бърза, икономична, но и много вкусна.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп