10 идеи за кухня мечта

10 идеи за кухня мечта Лакомник
10 идеи за кухня мечта
Автор:Лакомник

Пролетта и лятото традиционно са сезони на ремонтите. Всеки от нас е запланувал поне едно освежаване на стените в нов цвят, а тези, които имат повече възможности – промяна на стила и мебелите в интериора.

Идеите, които ви предлагаме за кухнята са „вдъхновяващи“, а не практични, защото са заимствани от най-добрите френски дизайнери в областта. Но за това пък спокойно можете с малко повече желание да направите вашите кухни да приличат на дизайнерски.

 

Канелена - уютна кухня с цвят на сладки подправки. Организирана е около един среден блок, в който е вградена печката и плота за приготвяне на храна. Аксесоарите от инокс придават съвременен вид на помещението.

 

Синя - изкуствено състарените шкафове напомнят за времето, когато в кухнята се е събирало цялото семейство. Комбинацията между синьо и бяло ви гарантира добро настроение дори през студените месеци. Местата за готвене и хранене са отделени едно от друго без това да пречи на функционалността на кухнята.

 

Съвременна - изчистени форми и много стъкло. В тази кухня всичко си е на мястото, без излишни уреди и прибори, които не се ползват с години. Идеална за жени, пристрастени към реда и чистотата.

 

Ретро - идеализираната представа за „селска“ кухня. Елегантна и малко мрачна.

Материалът, от който са направени шкафовете, имитира потъмняло с времето дърво. Присъстват обаче всички съвременни уреди.

 

Слънчева - уют и топлина от юг. Бледите цветове напомнят ванилов крем. Подредените във формата на буквата Г шкафове и уреди значително намаляват разстоянието, което трябва да изминавате всекидневно в кухнята.

 

Витамонозна - най-ценното на тази кухня са разноцветните плочки. Комбинацията между цветовете оптично увеличава размера на иначе малкото пространство.

Червена - само уверени в себе си дами биха се осмелили да комбинират червено и жълто в кухнята си. Имайте предвид, че червеният цвят повишава апетита, доказано е научно.

 

Носталгично - съчетание на традиционни елементи със съвременни материали.

Медните съдове и инкрустираните дръжки допринасят за приятната носталгична атмосфера.

 

Дизайнерска - За всички, които се увличат по най-новите технологии, интериорни решения и материали. Изчистена, съвременна кухня, направена така, че да е максимално удобна за ползване.

 

Бизнес - в такава кухня чудесно би се вписала успяла в професията си дама, която все още не свил семейно гнездо. Комбинацията между светло, тъмно дърво и инокс придават изключителна елегантност на помещението. Всяка съвременна жена би се влюбила в такава кухня.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц