Японски бисквити
Хрупкави и ароматни домашни бисквити
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В купа разбиваме брашното, захарта, солта и susama. Добавяме студеното масло и жълтъците и разбиваме докато удвои обема си. Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки филийки. Редим в тава застлана с хартия за печене и печем в предварително загрята на 180С фурна за 15 минути.
Още по темата
Брашното се пресява със содата, прибавят се останалите продукти и се замесва тесто. Оставя се да престои 15 мин. Разточва се тестото на кора, поръсва се с брашно и се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп