Японска торта
Японският вариант на чийзкейк само с три съставки
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Отделете жълтъците от белтъците, и оставете белтъците покрити с фолио в хладилника, докато потрябват. Включете фурната да се загрява на 170 градуса. Начупете шоколада в купа и го разтопете на водна баня. Добавете крема сиренето и разбъркайте добре до получаването на гладка, еднообразна смес. Добавете жълтъците и разбъркайте отново. Извадете белтъците от хладилника, разбийте ги на сняг и ги добавете към готовата смес. Намажете пергаментовата хартия за печене (фолио) с масло и я поставете в съда, в който сте решили да изпечете чийзкейка. Изсипете сместта и печете 25-30 минути на водна баня, като след 15-тата минута намалете фурната на 160 градуса.
Поръсете изстиналия чийзкейк с пудра захар и оставете за няколко часа в хладилника да стегне.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп