Ягодов чийзкейк без печене
Приготвяне
20 минути
Порции
10
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Бисквитите се смилат в блендер заедно с почистените лешници. Прибавя се захарта и мекото краве масло. Отново се смила. Отделно в малка купа се разбива крема сиренето заедно с пудрата захар с помощта на мискер. В друга купа се разбива сладкарската сметана. Прибавя се настърганата кора на лимон, ваниловата есенция и крема сиренето. Разбърква се и се добавят нарязаните на кубчета ягоди. В откопчаваща се тава (диаметър 14-16 см) се слага бисквитеният блат и се натиска добре с помощта на чаша. Отгоре се поставя ягодовият крем. Чийзкейкът се поставя в хладилник да стегне за 2-3 часа. Отгоре се украсява с нарязани ягоди.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп